Aanmelden

Hoe je van Sneeuwbal-Marketing profiteert

sneeuwbalmarketing.png

Life is like a snowball. The important thing is finding wet snow and a really long hill
(Warren Buffett)

Zakelijke kansen met OptionAlert

OptionAlert is in de eerste plaats een slimme manier om rendement te kunnen behalen op de beurs. Je krijgt signalen over welke opties je moet aan- en verkopen. Die signalen hoef je alleen maar op te volgen. Bovendien krijg je kennis aangeboden in de vorm van webinars, white papers enzovoort. Dat is nodig omdat je met kennis (veel) meer uit je beleggingen kunt halen, zelfs al zijn het signalen die je alleen maar hoeft op te volgen.

Verder kun je geld verdienen via provisies. 90% Van de maandelijkse abonnementsfee wordt aan de Partners wordt terugbetaald. Hoe meer mensen je in je team hebt, hoe meer provisie je kunt verdienen. Tot 10.000 euro per maand, exclusief bonussen. Dit werkt volgens het principe van Sneeuwbal-Marketing.

Meld je nu aan voor OptionAlert

 

Wat is Sneeuwbal-Marketing?

Bij Sneeuwbal-Marketing wordt een product of dienst niet verkocht via de standaard verkoopkanalen maar via tevreden klanten. Klanten bevelen het product aan, aan hun familie, vrienden, kennissen, netwerk...

Als jij (meer) succes krijgt met beleggen door middel van het product en/of geld verdient met het provisieplan, vertel je het uiteraard verder. Andere mensen gaan door jou het product uitproberen en raken ook weer enthousiast. Daarom noemen we dit Sneeuwbalmarketing.

Meld je nu aan voor OptionAlert

Het gaat bij OptionAlert.nl om het voordeel dat je haalt uit beleggingen
Maar... zelfs als je niet direct zou willen gaan beleggen, kun je tot 10.000 euro per maand verdienen omdat je via Sneeuwbal-Marketing profiteert van het succes van deze dienst.

Verdien bij OptionAlert geld op 3 manieren:

  • Verdien geld met opties. Door de signalen op te volgen, kun je rendement behalen met het beleggen in opties. 
  • Verdien geld met het bouwen van een team. Je start met het actief bouwen van een team. Later ga je eventueel met (een deel van) dit inkomen beleggen.
  • Verdien geld met beleggen én met een team bouwen. Als je het allebei doet, heb je twee inkomensstromen.

Leden, Partners en provisie

Zodra je jezelf als Lid inschrijft, krijg je de signalen voor het aan- en verkopen van opties. Bovendien krijg je financiële educatie en toegang tot een besloten groep beleggers.

Voor 47 euro per jaar kun je ook Partner worden. Als Partner verwerf je het recht een team onder je op bouwen. Over ieder nieuw lid ontvang je provisie. Ook ontvang je provisie over de mensen onder jou, die jijzelf niet hebt ingeschreven. Maar, dan moet je zelf wel 1 tot 4 mensen hebben ingeschreven. In totaal kun je maximaal 10.000 euro provisie per maand ontvangen exclusief bonussen.

Tot en met juni 2014 betalen wij de kosten voor het Partner-schap voor je. Na eind juni krijg je de keuze om definitief Partner te worden. Alleen Partners delen mee in de provisie en bonussen. 

Het is nadrukkelijk geen verplichting om zelf leden in te schrijven maar een kans, om extra voordeel uit je lidmaatschap te kunnen halen. De provisie die je ontvangt, kun je natuurlijk ook gebruiken om weer verder te beleggen, waardoor het voordeel van lidmaatschap alleen maar toeneemt. Uiteraard ben je zelf de beste reclame voor het product.

Als je zelf succes hebt met beleggen dankzij OptionAlert.nl en wellicht een extra inkomen hebt, dankzij de provisie die je ontvangt, dan kun je dit succes eenvoudig delen zodat het nog verder toeneemt.

Hoe werkt Sneeuwbal-Marketing?

Als Lid van OptionAlert.nl kun je Partner worden en een team bouwen. Je werft dan actief nieuwe leden. Als je zelf nieuwe leden werft, worden deze in jouw team geplaatst. Deze leden kunnen als Partner, op hun beurt ook weer leden werven.

Al deze leden onder je vormen jouw 'downline'. Voor hen vorm je hun 'upline'. Er kunnen maximaal 4 mensen in jouw team direct onder je worden geplaatst, de volgende worden een niveau lager geplaatst.

Het spreekt voor zich dat het aantal mensen in jouw downline op deze manier steeds sneller zal groeien. Net als een sneeuwbal die van een besneeuwde helling stormt!

Belangrijk: kies mensen die gaan meehelpen dit tot een succes te maken. Alleen willen inschrijven is niet voldoende. Het beste kun je aan de vier mensen die je inschrijft commitment vragen. Het commitment zelf ook actief op zoek te gaan naar nieuwe leden. Alleen dan kunnen we het gezamenlijke doel realiseren:

Missie
“Het helpen van zo veel mogelijk mensen om succesvol te worden met beleggen, door het verhogen van het Financieel IQ en het bieden van een bewezen succesvol beleggingssysteem, waardoor zo veel mogelijk mensen financieel vrij worden”
 
Jij geeft zelf de eerste aanzet. Wees daarom selectief bij de mensen die jij direct onder je gaat inschrijven. Inactieve mensen zijn, zeker in het begin, ballast! Alles wat zij niet doen, moet JIJ doen….
Hoe beter je team, hoe harder je groeit!. Wees hier zeer selectief in en zorg voor een hefboom. En bouw samen level voor level vol.
 
TEAM: Together Each Achieves More
Of het een succes wordt, heb je zelf in de hand. Het gaat erom wie je inschrijft, hoe snel je dat doet en waar je samen de mensen plaatst. Help de mensen in je team bij het vormen van hun eigen team. Vul level voor level. Dat is goed voor jou en goed voor hen. Zo profiteert iedereen optimaal.

De provisie die je ontvangt, is afhankelijk van het aantal leden dat zich in jouw team bevindt en hoeveel mensen je zelf in dat team hebt ingeschreven (min. 1 en max. 4 om uitbetaald te krijgen) en is aan het maximum bedrag gebonden van 10.000 euro per maand.

Onderstaande tabel toont de te ontvangen provisie met betrekking tot het aantal mensen in jouw team.

Tabel Provisieplan

comp.plan tm level 6.png

Je krijgt betaald over jouw team t/m level 5, met bij 1000 mensen een uitloop naar level 6 tot 10.000 euro.

Compensatieplan
Een Lid betaalt €49,- per maand en is daarmee automatisch geabonneerd op informatie waarmee hij zijn/haar Financieel IQ verhoogt. Daarnaast ontvang je een eigen effectrekening waar de transacties voor je worden uitgevoerd. De transacties zijn gebaseerd op een bewezen systeem waarmee in 2 jaar tijd circa 60% rendement is behaald.

Als Lid kun je ervoor kiezen om partner te zijn. In dat geval betaal je een jaarlijks lidmaatschap van 47 euro. Hiermee verwerf je het recht een team te bouwen en aan het compensatieplan deel te nemen. Het eerste half jaar van het lidmaatschap betalen wij voor je.

• Iedere partner start zijn eigen team en staat bovenaan
• Iedere partner kan maximaal 4 mensen direct onder zich hebben
• Deze 4 mensen kunnen ieder ook weer maximaal 4 mensen onder zich hebben. Eerst genoemde lid heeft op dat moment 20 mensen in zijn team
• De 16 mensen daaronder hebben ook ieder maximaal 4 mensen in hun team, etcetera
• Een lid ontvangt € 7,- provisie voor een actief lid in zijn team t/m level 5 met een uiloop naar level 6, afhankelijk van de voorwaarden tot uitbetaling waaraan hij voldoet en met een maximum van € 10.000,-  per maand.

Voor ieder lid geldt dezelfde berekening. Bij de maandelijkse uitbetaling wordt gekeken of mensen activiteiten hebben ontplooid.

Voor uitbetaling wordt gecontroleerd hoeveel mensen er zijn ingeschreven in jouw team, via de eigen link, vanaf dat je gestart bent.

Als je 0 mensen hebt ingeschreven, ontvang je niets
Als je 1 persoon hebt ingeschreven, ontvang je  25%
Als je 2 personen hebt ingeschreven, ontvang je  50%
Als je 3 personen hebt ingeschreven, ontvang je  75%
Als je 4 personen hebt ingeschreven, ontvang je 100%

Het aantal actieve leden die onder het lid in zijn team vallen wordt vermenigvuldigd met
€ 7,-. (indien recht op 100% uitbetaling) Dit is de provisie die de Partner ontvangt voor de verkochte abonnementen in zijn team in de dan geldende maand. Hieraan wordt een maximum gesteld van 10.000,- euro per maand

De berekening is dus: € 7,- x  aantal actieve teamleden in jouw team, maal aantal aangedragen teamleden: 1=25%, 2=50%, 3=75%, >=4=100%. Met een maximum van € 10.000,-

Bonussen en incentives: Van het geld dat niet wordt uitgekeerd, worden extra bonussen en incentives betaald, na maandelijkse aftrek van 10% dat naar een goed doel gaat.

Deze extra bonussen worden gefinancierd uit de niet uitbetaalde inkomsten van de passieve leden. (Plus de niet uitbetaalde 25%, 50% of 75%.)

Extra zakelijke mogelijkheid: Je start altijd met 1 account. Is je matrix vol, ergens in level 6, m.a.w. verdien je €10.000,- per maand, dan heb je de mogelijkheid om een extra account te openen en zo weer een nieuwe matrix te vullen enzovoort.

Nieuwe leden inschrijven en “Overspill”

Als je meer leden werft dan de vier die in jouw team kunnen worden geplaatst, dan noemen we dit ook wel “overspill”. In dat geval kan je iemand alleen inschrijven in een volgend level in jouw downline waar nog wel plaats is.

Onderstaand ter illustratie hoe nieuwe teamleden in het geval van “overspill” een level lager worden geplaatst.Actief ledenwerven of niet

Er is zoals gezegd geen verplichting om leden te werven. Bovendien kan men zich ook zelfstandig inschrijven via de website. Deze inschrijvers worden automatisch in de eerste vrije plaatsen in teams van reeds bestaande leden geplaatst.

  • Op deze manier en middels overspill, kunnen er ook leden aan jouw team worden toegevoegd zonder dat je daar ook maar iets voor gedaan hebt. Zie dit maar als een "cadeautje".
  • Ook over deze leden in jouw team krijg je automatisch uitbetaald, mits je aan de kwalificatie voldoet.
  • Jouw team bestaat uit de mensen die in jouw level 1 t/m level 5 staan met een uitloop naar level 6
  • Het voordeel van het actief werven en begeleiden in je team, is uiteraard het snel kunnen opbouwen en uitbreiden van jouw eigen downline, met de bijbehorende compensatie die hier tegenover staat.

Schrijf je nu in en profiteer in een vroeg stadium van dit snel groeiende bedrijf. Klik hier

Ontdek meer over het product: Winst maken met opties. Klik hier