Aanmelden

Geld verdienen met beleggen

Zo werkt OptionAlert in de praktijk:

 • Deelnemers krijgen via hun eigen effectenrekening automatisch de juiste posities
 • Die signalen komen van een team professionele analisten
 • Uitstekende resultaten dankzij gedisciplineerd handelen

Bovendien omvat OptionAlert:

 • Extra training op het gebied van geld verdienen met opties d.m.v. cursussen, workshops en online seminars. Voor de cursussen en workshops die worden georganiseerd door BeursBulletin geldt dat je hier als OptionAlert lid gratis naar toe kunt.
 • Toegang tot een besloten groep waarin beleggers waardevolle kennis delen

Hoe werkt het?

De analisten van BeursBulletin selecteren aandelen, ETF's, opties en futures op basis van een bewezen systeem. Via een gekoppelde rekening bij Lynx worden de posities ingenomen en weer gesloten.

Openstaande posities worden nauwlettend bewaakt door een analistenteam met geavanceerde systemen 

De optiestrategie:

De optiestrategie die wordt toegepast in OptionAlert wordt ook gebruikt in onze portefeuille AEXAlert. In 2 jaar heeft AEXAlert met deze bewezen strategie op de AEX-index een rendement van bijna 60% behaald.

Deze strategie kan ook succesvol worden toegepast op andere indices, zoals de S&P, Russell en de DAX, waardoor een bredere spreiding wordt bereikt.

Waarom is dit zo bijzonder?

Het systeem geeft precies aan wanneer je de positie moet openen en moet sluiten. De indicator berekent namelijk automatisch iedere maand de meest waarschijnlijke grenzen. 86% Van de calls wordt hierdoor met winst afgesloten en 86% van de puts wordt met winst afgesloten.

grafiek.png

Short strangle

Dit "short strangle systeem" is een strategie waarbij op basis van statistiek posities worden ingenomen. Zolang de koersen blijven bewegen binnen de berekende "trading range" verdampt de tijdswaarde, waardoor je geld verdient. Zo kun je geld verdienen in een dalende, een stijgende en in een zijwaartse markt. Let op: aan het schrijven van opties zitten risico's!

grafiek aex.gif

In vlakke periodes zijn vanwege te lage optiepremies geen posities ingenomen. De volatiliteit (beweeglijkheid) van de AEX is dan te gering, waardoor de premie te laag is. Maar wanneer de volatiliteit van de AEX laag is, zijn er wellicht andere indices die wel binnen de criteria vallen.

Enkele voordelen van het schrijven van calls en puts op indices

 • Minder risico. Door de spreiding in een complete index, loop je minder risico op een plotseling extreme daling van de koers of een extreme stijging, door bijvoorbeeld een gerucht over een op handen zijnde overname. Wanneer dit wel gebeurt met een aandeel uit de betreffende index, dan wordt dit opgevangen door de andere aandelen binnen deze index.
 • Geen risico op faillissementWanneer je posities op aandelen inneemt, loop je altijd het risico van faillissement van het betreffende bedrijf. Ook hiervoor geldt dat wanneer een bedrijf uit de index waarop je posities hebt ingenomen failliet gaat, dit kan worden gecompenseerd door de overige aandelen uit de betreffende index.
 • Goede verhandelbaarheid. Opties op indices zijn zeer liquide. Er wordt veel in gehandeld en hierdoor zijn ze dan ook beter te verhandelen. Door de kleinere bied- en laatspread verdien je meer.
 • Lage transactiekosten. De hoge absolute waarde van de indices zorgt ervoor dat de transactiekosten verhoudingsgewijs minder zwaar drukken op het resultaat.
 • Meer rendement. 
  Door bovenstaande voordelen is een hoger en stabieler rendement mogelijk dan bij individuele aandelen. Hoe breder de index is gespreid (zoals de S&P 500 of de Russell 2000) hoe stabieler het resultaat.

Voor het lidmaatschap van 49 euro per maand ontvang je:

 1. Je eigen effectenrekening waarop een onbeperkt aantal transacties voor je wordt uitgevoerd via Traderswinkel. De transacties zijn gebaseerd op een bewezen systemen. Je kunt kiezen uit opties, ETF's, aandelen en futures.
 2. Deelname aan een onbeperkt aantal exclusieve coachingsdagen over beleggen. Naast de verrijking van je financiële kennis, kom je in contact met mede-beleggers.
 3. Toegang tot een onbeperkt aantal exclusieve webinars waarin wordt ingegaan op de actualiteit, specifieke strategieën en financiële zaken. Daarmee verhoog je direct je Financieel IQ, zoals je weet een van de voorwaarden voor een gezond vermogen.
 4. Diverse waardevolle handleidingen en white papers over hoe je geld kunt verdienen met beleggen en hoe je risico's zoveel mogelijk beperkt.
 5. Onbeperkt toegang tot videotrainingen over bewezen aandelen- en optiestrategieën waardoor je beter begrijpt hoe de wereld van aandelen en opties werkt en je slagvaardiger en met meer resultaat kunt beleggen.
 6. Exclusieve beleggingstrainingen op MP3. Handig omdat je deze tijdens andere bezigheden kunt beluisteren en zo met een geringe tijdsinvestering de kunst leert van succesvol beleggen.
 7. Toegang tot een besloten groep waarin beleggers waardevolle kennis delen.

Wil je meer ontdekken over de eigenaar en ontwikkelaar van het OptionAlert product, Klik hier