Aanmelden

Veel gestelde vragen


Kan ik niet beter blijven sparen?
Je kan beter niet sparen omdat je dan geld verliest. De (officiële) inflatie staat op 3%. Over je vermogen draag je belasting af: 1,2% vermogensrendementsheffing. Dat betekent dat jouw vermogen jaarlijks 4,2% minder waard wordt. Doe je niets, dan verlies je geld.

Ik weet niets van opties hoe kan ik dan beleggen?
Naast heel veel kennis via bijvoorbeeld (online) seminars en handleidingen, ontvang je heldere informatie via e-mailberichten. Het enige wat je hoeft te doen is een gekoppelde rekening te openen en de transacties te laten uitvoeren. Het gaat hier om een bewezen strategie, waarmee werkelijk iedereen succesvol kan beleggen.

Hoeveel geld moet je minimaal beschikbaar hebben om deel te kunnen nemen?

3100 euro was het maximale bedrag dat je voor AEXAlert (de voorloper van OptionAlert) beschikbaar moest hebben. Als buffer nemen we een bedrag van 1900 euro zodat als uitgangspunt een bedrag van 5000 euro geldt.

En wat als ik het toch niet snap?
Op je eigen effectrekening worden de transacties voor je uitgevoerd. Je hoeft dus zelf niks te doen. En natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om contact op te nemen als dat nodig mocht zijn. Met ons of met andere deelnemers aan OptionAlert. Samen weet je altijd meer. Er zijn heel veel mensen die je willen helpen.

Is dit wel de juiste tijd om te beleggen?
Tijdens de crisis vinden er grote verschuivingen van kapitaal plaats. Dat biedt enorme kansen! Je moet nu zorgen dat je profiteert van deze verschuivingen. En met de juiste kennis (en daarbij helpen we je natuurlijk) kun je profiteren van een stijgende, een dalende en zelfs een zijwaartse markt. Bovendien kun je beter nu starten dan 13 jaar geleden toen de beurs tweemaal zo hoog stond.

Ben ik niet te oud om te beleggen?
Je bent nooit te oud om te beginnen. Mensen worden steeds ouder en moeten veel meer voor de eigen oude dag gaan zorgen. Een onzekere AOW, gekorte pensioenen, dure beleggingsfondsen en woekerpolissen...waarop kun je nog vertrouwen? Je moet controle nemen over je eigen financiële toekomst. Dat doe je door op een veilige en verantwoorde wijze te gaan beleggen.

Ben ik niet veel te jong om te beleggen?
Hoe eerder je begint, hoe beter. Dan profiteer je optimaal van het rente-op-rente effect. Een bedrag van € 1000,- groeit in 30 jaar tegen 10% aan tot een bedrag op van € 17.000.

Bij 20% rendement is de eindopbrengst na 30 jaar € 237.000. Bij een jaarlijks rendement van 20% is € 1000,- na 40 jaar uitgegroeid tot € 1.500.000,- Hoe eerder je begint, hoe beter het dus is. Begin daarom vandaag!

Wat is compounding interest?
Dit is het het rente-op-rente effect. De rente zelf gaat ook weer rendement opleveren waardoor de groei niet lineair maar exponentieel verloopt. Albert Einstein (1879-1955) noemde ‘compounding’, het ‘Achtste Wereldwonder’. Maak gebruik van dit ongekend krachtig effect.

Wat is exponentiële groei?
Dit is een term die aangeeft als iets dat elk jaar (of elke maand, dag, uur, etc.) met hetzelfde percentage groeit. Door deze exponentiële groei verdubbelt bijvoorbeeld je geld van 100 euro naar 200, naar 400, naar 800, naar 1600, 3200, 6400, 12.800 euro, etc. etc.

Dit product komt uit de koker van Harm van Wijk. Is die betrouwbaar?
Harm van Wijk is een professionele belegger die in zijn 26-jarige carrière heeft gewerkt voor tal van financiële instellingen, zoals SNS bank, ABN/AMRO, Binck bank en Fortis. Hij schrijft voor de Financiële Telegraaf en verschijnt regelmatig op televisie als er een mening of visie nodig is op financiële kwesties. Zo heb je Harm onder meer kunnen zien in uitzendingen van Rondom10 en EenVandaag. Dat zou uiteraard niet gebeuren als we hier met een onbetrouwbaar signeur te maken hadden.

Overigens is Harm heel succesvol met de websites Beleggen.com en BeursBulletin.nl. Ook om redenen van betrouwbaarheid.

Is dit product niet te riscovol?
Beleggen brengt uiteraard altijd risico met zich mee, maar risicio komt van niet weten wat je doet. Als je weet wat je doet, kan je de risico's inschatten en daarop de juiste fundamentele keuzes baseren.

Voor de signalen die je krijgt hebben wij de keuzes al gemaakt. Wij kennen de risico's en hebben de afgelopen 2 jaar 60% rendement gemaakt. Overigens hebben wij geen enkel belang bij de opties die we adviseren.

Toch twijfel ik nog...
Stel je zelf dan de vraag: wat gebeurt er als ik niets doe? Dan bespaar je jezelf 49 euro per maand. Maar je vermogen zal ook elk jaar 4,2% verminderen. Over drie jaar is een vermogen van 100.000 euro geen 90.000 euro meer waard!

Ga je het gewoon doen, dan kost je dat 49 euro per maand. Daar staat tegenover dat je waardevolle signalen krijgt over de aan- en verkoop van opties, waardoor je vermogen rendement gaat opleveren. Bovendien kan je tot 10.000 euro per maand extra ontvangen.

Ook kun je per maand opzeggen als de tips en het inkomen toch niet bevallen.

Heb je andere vragen? Klik hier

Enkele duizenden euro’s is al voldoende.

 

Verdien bij OptionAlert geld op 3 manieren:

·                    Verdien geld met opties. Door de signalen op te volgen, kun je rendement behalen met het beleggen in opties. 

·                    Verdien geld met het bouwen van een team. Je start met het actief bouwen van een team. Later ga je eventueel met (een deel van) dit inkomen beleggen.

·                    Verdien geld met beleggen én met een team bouwen. Als je het allebei doet, heb je twee inkomensstromen.

Contactgegevens

Adres
OptionAlert.nl

Rokebrandlaan 2

1261 WV BlaricumE-mail: info@optionalert.nl

Bankrekening:
Rabo 11.77.75.991
Ten name van

BeursBulletin Alerts BV
in Blaricum

IBAN:
NL49RABO0117775991
BIC:
RABONL2U

KvK nr:: 34244390
BTW: NL815459658B01