Aanmelden

Bij OptionAlert kun je op verschillende manieren geld verdienen.

  • Als Lid, door je eigen effectrekening waar de transacties voor je worden uitgevoerd. 
  • Als Partner door de provisie volgens het verdienplan.

Profiteer als Partner van het verdienplan 
Hoeveel je per maand aan provisie kunt verdienen, zie je in het verdienplan hieronder. Dat geldt alleen als je Partner bent. 

Partner word je door naast de 49 euro per maand abonnementsgeld voor OptionAlert, een jaarlijkse fee van 47 euro te betalen. 

Als Partner heb je het recht een team te bouwen en te profiteren van het verdienplan. Zoals je ziet kost je abonnement als Partner feitelijk nog maar 21 euro per maand als je 4 mensen hebt ingeschreven.

Het bouwen van een team
Een team bouwen gaat snel. 49 euro per maand is een relatief klein bedrag voor een optieservice die bewezen heeft 60% rendement te behalen in 2 jaar tijd. Het is niet moeilijk mensen te overtuigen van de voordelen van het optie-abonnement.

Verdienplan

comp.plan tm level 6.png

Je krijgt betaald over de leden in jouw team t/m level 5 met een uitloop bij 1000 mensen naar level 6.

Extra bonussen en incentives
Het verdienplan geldt voor Partners die zelf vier mensen in hun team hebben ingeschreven. Dan profiteer je 100% van max.10.000 euro per maand. Heb je drie mensen zelf ingeschreven, dan ontvang je max.7.500 per maand. Bij twee mensen is dit max. 5.000 euro per maand en bij één eigen ingeschreven persoon is dit max 2.500 euro per maand.

Het geld (min10% voor het goede doel) dat niet wordt uitgekeerd aan Partners omdat ze minder dan vier eigen ingeschreven leden in hun team hebben, wordt o.a gebruikt voor bonussen en incentives.

Geld verdienen met opties op de AEX, S&P, Russell en de DAX met een bewezen systeem

Met OptionAlert neem je een abonnement à 49 euro per maand om optietransacties op je eigen effectrekening te laten uitvoeren. De transacties zijn gebaseerd op een bewezen systeem waarmee in 2 jaar tijd circa 60% rendement is behaald. En je krijgt informatie waarmee je je Financieel IQ verhoogt. Deze financiële informatie krijg je onder andere via  e-mail en webinars (videopresentaties) en white papers.

Werken aan je Financieel IQ is een goed idee. Mensen met een hoog Financieel IQ hebben gemiddeld 81.000 euro meer vermogen, blijkt uit een studie van De Nederlandsche Bank. Met een hoog Financieel IQ heb je geen zorgen over je oudedagsvoorziening of de studie voor je kinderen, kun je wel degelijk (veel) eerder stoppen met werken en mis je ook die grote aankoop later niet. 

  • Lidmaatschap:
    Voor het product: € 49,- per maand. Om Partner te zijn en mee te doen aan het verdienplan €47 per jaar. Tot en met juni 2014 betalen wij dit voor je :)
  • Uitbetaling: maximaal € 7,- per persoon in jouw team per maand (zie voor details het verdienplan).
  • Het maximum te ontvangen bedrag per maand is € 10.000,-
  • Plus extra bonussen en incentives

Bijzonderheden:
* Er is geen verplichting om zelf mensen in te schrijven. Wil je uitbetaald krijgen over je team dan moet je zelf minimaal 1 persoon en maximaal 4 personen hebben ingeschreven. (Al is het natuurlijk, ook voor jezelf, belangrijk om meer mensen in te schrijven om je team snel te helpen groeien)
* Het inschrijfgeld om partner te zijn is €47 per jaar en t/m juni 2014 schenken wij je dit.
* Over ieder actief persoon in je team tot maximaal level 6, ontvang je inkomen mits je je qualificeert.
* Maandelijkse uitbetaling
* 90% van het abonnementsgeld wordt als provisie uitbetaald
* Diverse bonussen en incentives

Extra zakelijke mogelijkheid
Je start altijd met 1 account. Is je matrix vol, ergens in level 6, m.a.w. verdien je €10.000,- per maand. Dan heb je de mogelijkheid om een extra account te openen en zo weer een nieuwe matrix te vullen en zo voort.

  • Een helder zakelijk verdienplan zonder valkuilen of verborgen drempels. Bovendien kun je (een deel van) het verdiende geld vermeerderen via de bewezen optiestrategie die je, dankzij je abonnement, ontvangt.

Klik nu op de link om in te schrijven. Klik hier

Bekijk hoe sneeuwbalmarketing werkt. Klik hier